Sunday, September 28, 2008

no turning back!!!

~org jaoh nulong blow candle~

~candle glam~



wahahaha... im 21 now... sik berasa koh... dah 21 dah ku idup... jejeje... well.. tok 2nd time nyambut bebday bulan posa.. agak bess coz dapat sungkei rami2... last year pun ada juak molah sungkei rami2 tp family jak lah coz sidak soulmate semuanya di luar swk.. hahaha... taun tok sorg jak di luar swk infact di luar malaysia... tapi sekpa... nya ada nulong niup candle... wahahaha.... sik byk lah present coz dah tua.. hahaha...(sik best ehh)... wahahaha....

so mcm2 lah hidangan di prepare marek ada ayam goreng sambal, sayo terong kari, sayo peria + laksa kenja, ada ayam roaster berbutter khas dari nenek ku... kakya ada udang masak merah, kueh2, buah, ayek, semua lah.. nang meriah... hahaha.. balloon jak sekda... hahaha.... semua lah sidak family ku ada... dari kecik sampei ke besar sampei ke sidak nak tua pun ada... wahaha.. happy family nak... tapi azie tek sekpat dtg coz bpk nya ajak sungkei luar.. tp sekpa lah nak...

so tok lah antar snapshot hangat.. haha.. hangat kerr??? tengok je laaa.


. ~familia~

~soulmate~
~familia~
~familia~

1 comment: