Thursday, September 25, 2008

no one can stop me...

wahahahaha.... finally aku dah blt kch... rindu beraie ku ngan kuching bagei apa jak... segala mcm benda yg ada di kch tok aku rindui... dari family ke makanan ke tempat lepak ke kreta...semua lah... nang sik dpt di tahan... hahaha... bila dah sampei di kch.. yah... semua ku sekpat tahan, makan, bejalan..., semua lah.... apa nak di ingin ku semua ku request ngan mak ku... n nenek ku juak... hahaha.. nenek ku on ajak... aku kan org jaoh.. hahaha... sak jak di kl jak... tapi nenek ku tetap mok layan... "apa mok kau.."" apa mok kau... "ya jak di tanyak nya ngan aku.... aku pa gik nak... semua jak ku pdh ku maok... hahaha... harus lah nak??? cuma sigek jak ku rindu di kch tok.. rumah di tmn nurhasmita... port ku ya... hahahha... penghurni nya sekda.. so, sekda lah nak ke sia... dragon jak ada.. sik brani lah nak rapat.. rentong klak.. hahaha...

aok... time ku blt ria nak, di kch ujan lebat bah... nang begegaR lah belon ku bila time masok awan tebal itam ya... bes ehh.. ku suka... hahaha... mak ku dah binggong... aku harapkan corong nak slalu di sor stewardess ya kluar... tedah juak sidak mala jak mdh cara makei.. tp time fly sik juak kluar2... hahaha... or maybe landing atas ayek... wahahahaha.... gila ohh aku... request pelek2... nak sik di pintak urg... aku kan pelek... hahaha.... ok lah.. esok my birthday... so.. happy birthday to me.. ehh.. dah kol 12.. yea.. i'm 21... sama ngan kwn2 ku dah kecuali gegerl... wahahaha...
ciao~ciao....

3 comments:

farah.marzuki said...

hahhahaha gegerl paling miak.
bodo kau. jgn hampir dgn rumah ku.
lukus janggut kau klal

anyway my bestie.
Happy 21st Birthday

:*

juan affandi said...

OMG...
ya ku sik brani rapat...
raban remos ku klak...
wahahaha...
thanks dear!!!
thank u the very the muchie...
awww...
azie lupak bebday ku...
kejam aie...
hahahah..
gegerl sama juak...
kau jak ingat... ya ku sayang kau the most...
muaxhcz.....

Eim said...

oi.....eppi bday oii
sorry lmbt..bok sampei rmh ku...ahaha....sungkei tek nak?