Monday, May 11, 2009

Sapa Mau??? SAYA!!!!

hahahahaha... recently orang macam gago jak mok berisik smartphone mcm iphone, blackberry... haaaa.... aku pun maok juak... mok blackberry curve 8900... tapi sapa lah mok berik??? sapa mok beli??? hahahaha... tapi tepon tok nang begaya sunggoh... smartphone tek nak... wow lah telephone tok... mun dpt nang bes lah... dah function nya bes2 juak... dah besa bagak.. tang bes jak di pengang... tok lah rupa nya... tapi nak package di offer celcom ya aku sik paham gilak.. hmm... mok!! mok!!! pak boleh sik?? :D bedoalah supaya aku n sapa2 nak maok blackberry dapat blackberry k... hahahha.... ciao~ciao...


6 comments:

kuku.gadong said...

aku pun tang ada suk nangga benda tok koh. maka ria nganok. tp ntah pande rindok indah ku nanggaaa

juan affandi said...

kau ya... ria ku ingin ko madah aku sik maok kalah...yah!!!! bes bah... aku pun si ktauk pahal ku suka.. hahaha... suka suka...

lynnanuar said...

ada mini keyboard :D

s a L o m a said...

dapat yang ni or blackberry storm memang tak cari bf baru dah!sumpah~!!ahahahha

juan affandi said...

lol.. ye ke?? u boleh jer nak dapatkan blackberry ni kot...

Andy said...

my 1st time here..this entry nice one..hehe..anyway ku x minat sgt bb ni...5800XPM still the best. hehehe

p/s:welcoe to my blog bro