Sunday, March 1, 2009

I'm back... Yesterday...!!

hello... hello... i'm back... hahaha... lamak da jak sik update ohh... been busy bah... hahaha... ok.. nak cerita hal kemarin saja... marek hari sabtu.. so.. aku pegi lah ngerayap di kota... boring bah.. pa tek farah suroh ngecek barang juak.. mun sik sekda juak plan nak kluar.. so.. marek ku pegi lah ke sitok...



and banyak juak lah kedei2 sale... clearance sale kata nya... tapi maseh juak mahal... hahahah... nei ndak mahal kedei nak di masok segala marc jacobs,tommy hilfiger,CK jeans,DKNY jeans semua... hahahha... patut juak lah mahal nak.. tp dekat zara marek boleh di katakan sale lah sebab baju2 sekalian dah mengarey... hahaha.. dress gik.. melobo2 jak.. mun farah ada kompom ku suroh try.. ehh.. hana lah... hahaha... senang carik saez.. ops.. sorry... ok2.. masa di p
avilion, aku masok lah kedei tok..




ok... tujuan masok kedei tok sebab nak carik barang di suroh farah ngecek ya... pusin2 lah ku carik.. telingo2... maka baju rempuan... tapi sekpa lah maybe sidak sia piker aku nak carik baju pakei kawan? gerek? kakak? or pakei dik pun?? ops!! hahaha... ok.. semasa ku carik nak... ku bekali kali lah nangga rempuan tok tek.. kacak da jak muka
... dah kaler rambut pun ngenak ngan muka.. dah puteh.. nang kacak lah... KACAK ABIS... hahaha... duhal tek nak dak ku perati2 bena2 tek sampei muka nya pun pelek nangga aku merati jak ajak.. duhal tek nya tok...





hahaha... nora danish tek duhal... tertemu juak aku si puteri tok.. tapi mun boleh ku mok jumpa kemala@ shila.. hahahahaha... nak nangga ketuyakan nya di public... sebab dalam tv nya tuyak gils.. hahahha... shopping lah si nora tok tek sorang dirik dalam topshop ya... banyak juak baju di angkut nya... retis lah kata kan... sik boleh pakei baju berulang rulang nak?? hahaha... ok... so jalan2 lah aku di pavi tek... nangga2 kedei2 mahal tapi sik b
rani masok lah.. tangga dari luar jak sidak chopard,hermes,bvlgary... kacak2 ehh jam chopard... nang kacak... tapi rega sunggoh mahal... nang sampei mati kali sik mampu nak memiliki... lain lah mun nang ada rezeki tiba2 jadi kaya. hahaha... boleh jak fullfilled semua dream... so tok lah rupa jam nak di tangga aku ya...



kacak kan??? hahaha... ya lah rega nya kacak juak... hahaha... rasa nya mun sik bebelas bepuloh ribu kali... sekda nangga juak... nilit2 sik nampak juak rega... dek2 nak masok dalam nanyak nak??? kompom lah di tetak pekerja ya ajak... hahaha.. and at last... tok jak lah oleh ku...

hahaha... wayfarer... sebab marek panas gilak bah... sik tahan mata ku silo... hahaha... ras kach jak sebenanya... so ku beli lah sunglass tok.. rona ijo... and kakya di pavi juak ku nemu kawan skulah ku marek... ejan.. so mek org jalan lah sama.. nya ajak makan di pizza... kira langkah kanan juak lah ku ke pavi marek... hahaha... kakya ngelepar di jalan tar carik tudong kata nya di pesan cousin nya... so aku dgn lah nya bejalan lepas ya ku pun pulang... aher juak lah sampei bilit marek... kol 11... nang 12 jam ku bejalan.. kol 11 kluar.. kol 11 blt... hahahahha... itu saja lah sandiwara kemarin... till then... ciao-ciao.....

3 comments:

farah.loren said...

harus ncarik kamala. ahhaha bodo tambi ya. sik sabar ngereco spa q esok oiiiiiiiiiiiii hahahaha

juan affandi said...

aok ehh... esok lah aku ngerrecorr gik.. sipa sedia jak.. mudaha dpt streaming esok... mun sik peras ku...

daria.lala said...

haha farah lok, skali si kamala menggoogle dirik nya kenak ke komen kitak atas skali lam google abis crita kita.

alo juan (huan),
kach wayfarer itew you you.
:)